RistHotel Pianura Inn

Busnago
RistHotel Pianura Inn Genel
RistHotel Pianura Inn Genel
RistHotel Pianura Inn Genel
RistHotel Pianura Inn Öne Çıkan Resim
RistHotel Pianura Inn Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
RistHotel Pianura Inn
Viale Lombardia 21 , Busnago

Busnago bölgesindeki RistHotel Pianura Inn, Globo Alışveriş Merkezi ve Adda Nord Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu küçük otel Leolandia ile 8,9 km (5,5 mil) ve Autodromo Nazionale Monza ile 20,6 km (12,8 mil) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Avlu Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Avlu Manzaralı (Camera Doppia )
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Süit, Banyolu/Duşlu, Avlu Manzaralı (Camera Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x