Rana B&B

Ornago
Rana B&B Öne Çıkan Resim
Rana B&B Dış Mekan
Rana B&B Dış Mekan
Rana B&B Dış Mekan
Rana B&B Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Rana B&B
Via Roncello 6h , Ornago

Ornago bölgesindeki Rana B&B misafirlere kırsal bölgede, Globo Alışveriş Merkezi ve Enerji Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Acquaworld Su Parkı ile 12,1 km (7,5 mil) ve Leolandia ile 14,5 km (9 mil) mesafede.

Rana B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 40 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x