Rising Phoenix Magic Beach Resort

Accra
Rising Phoenix Magic Beach Resort Genel
Rising Phoenix Magic Beach Resort Genel
Rising Phoenix Magic Beach Resort Genel
Rising Phoenix Magic Beach Resort Öne Çıkan Resim
Rising Phoenix Magic Beach Resort Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Rising Phoenix Magic Beach Resort
behind Baden Powell, off High St , Accra

Rising Phoenix Magic Beach Resort misafirlere Accra merkezinde, Kwame Nkrumah Anıtı ve Kutsal Üçleme Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Labadi Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Teshie Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x