Grand View Hotel

Accra
Grand View Hotel Genel
Grand View Hotel Genel
Grand View Hotel Genel
Grand View Hotel Genel
Grand View Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Grand View Hotel
Kantamanto, Near Accra UTC Shell Filling Station , Accra

Grand View Hotel misafirlere Accra bölgesinde, plajda, Makola Pazarı ve Kutsal Üçleme Katedrali ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Labadi Plajı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Teshie Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Mercy Minta Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x