Rio Grande Apart

Rosario
Rio Grande Apart Öne Çıkan Resim
Rio Grande Apart Dış Mekan
Rio Grande Apart Kahvaltı
Rio Grande Apart Kahvaltı
Rio Grande Apart Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Rio Grande Apart
Dorrego 1261 , Rosario

Bu apart otel misafirlere Rosario (Centro) bölgesinde, Cordoba Yaya Sokağı ve Plaza San Martin ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Parque Urquiza ile 0,5 mi (0,7 km) ve Independence Park ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Single use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x