Mediterraneo Hotel

Rosario
Mediterraneo Hotel Genel
Mediterraneo Hotel Dış Mekan
Mediterraneo Hotel Dış Mekan
Mediterraneo Hotel Kahvaltı
Mediterraneo Hotel Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Mediterraneo Hotel
1510 Corrientes , Rosario

Mediterraneo Hotel konaklamanızda Rosario merkezinde, Rosario Çağdaş Sanat Müzesi ve Cordoba Yaya Sokağı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ulusal Bayrak Anıtı ile 2,2 km (1,3 mil) ve Newell’s Old Boys Stadyumu ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Rosario bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x