Rincón Escandinavo

Sierra, Quito
Rincón Escandinavo Öne Çıkan Resim
Rincón Escandinavo Dış Mekan
Rincón Escandinavo Dış Mekan
Rincón Escandinavo Yerinde Yemek
Rincón Escandinavo Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Rincón Escandinavo
Leonidas Plaza N24-306 y Baquerizo Moreno Sierra, Quito

Rincón Escandinavo misafirlere Quito (La Mariscal) bölgesinde, Gabriela Mistral Meydanı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Uio Microtheater ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 14,2 mi (22,8 km) ve Trude Sojka Kültür Evi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 22 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x