Rinaldi Victory

St. Petersburg
Rinaldi Victory Öne Çıkan Resim
Rinaldi Victory Dış Mekan
Rinaldi Victory Dış Mekan
Rinaldi Victory İç Mekan
Rinaldi Victory İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Rinaldi Victory
7th Krasnoarmeyskaya, 13 , St. Petersburg

Rinaldi Victory misafirlere St. Petersburg merkezinde, St. Petersburg Kanalları yakınında ve Trinity Katedrali ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Fontanka Nehri Bendi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirler için küçük mutfak olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x