RIN Grand

București - Ilfov, Sektör 4
RIN Grand Genel
RIN Grand Öne Çıkan Resim
RIN Grand Dış Mekan
RIN Grand Kahvaltı
RIN Grand Yerinde Yemek
Image More +61 fotoğraf
RIN Grand
7d Vitan - Barzesti Str București - Ilfov, Sektör 4

RIN Grand misafirlere Bükreş (Sektör 4) bölgesinde, Dâmbovița ili ve Çocuk Dünyası Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 5 mi (8 km) ve Titan Parkı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

La Boema yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

489 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 66-cm Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bükreş bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8611 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Delta
Delta View room- Superior Double room
Superior
Superior Twin room
Standard
Standard Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x