Rift Valley Hotel

Adama
Rift Valley Hotel Genel
Rift Valley Hotel Genel
Rift Valley Hotel Genel
Rift Valley Hotel Genel
Rift Valley Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
Rift Valley Hotel
General Tadese Biru Street , Adama

Adama bölgesindeki Rift Valley Hotel konaklamanızda, Lake Bishoftu ile 28,6 mi (46 km) ve Debre Zeyit Pazarı ile 29,1 mi (46,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Hora Gölü Dinlenme Alanı ile 29,7 mi (47,7 km) ve Debre Zeyit Camisi ile 30,1 mi (48,5 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 91 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Süit
Süit (Semi)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x