Melka Adama

East Shewa, Adama
Melka Adama Genel
Melka Adama Genel
Melka Adama Genel
Melka Adama Öne Çıkan Resim
Melka Adama Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Melka Adama
Near Aba Geda East Shewa, Adama

Melka Adama misafirlere Adama bölgesinde, banliyöde, Lake Bishoftu ile 25 mi (40,2 km) mesafede ve Debre Zeyit Pazarı ile 25,5 mi (41 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hora Gölü Dinlenme Alanı ile 26 mi (41,8 km) ve Debre Zeyit Camisi ile 26,5 mi (42,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LED televizyon bulunan 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x