Ridocco Agriturismo

Western Sicily, Campofiorito
Ridocco Agriturismo Genel
Ridocco Agriturismo Genel
Ridocco Agriturismo Öne Çıkan Resim
Ridocco Agriturismo Dış Mekan
Ridocco Agriturismo Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Ridocco Agriturismo
Contrada Ridocco Western Sicily, Campofiorito

Campofiorito bölgesindeki Ridocco Agriturismo konaklamanızda, C.I.D.M.A. Uluslararası Mafya Belgeseli ve Mafyaya Hayır Hareketi Merkezi ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Ficuzza Ormanı Doğa Koruma Alanı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Ejderha Boğazı ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Ridocco Agriturismo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x