Chiosi Country Club

Corleone
Chiosi Country Club Genel
Chiosi Country Club Genel
Chiosi Country Club Genel
Chiosi Country Club Genel
Chiosi Country Club Genel
Image More +45 fotoğraf
Chiosi Country Club
Via del Pino snc , Corleone

Corleone bölgesindeki Chiosi Country Club misafirlere bölge parkında, C.I.D.M.A. Uluslararası Mafya Belgeseli ve Mafyaya Hayır Hareketi Merkezi ve Castello Soprano ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kır evi Cascata delle Due Rocche ile 2,4 km (1,5 mil) ve Ejderha Boğazı ile 14,5 km (9 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Querce 4)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Querce 5)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Querce 6)
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Querce 1)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Querce 2)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Querce 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x