Rice Barn and Rooms

Hang Dong
Rice Barn and Rooms Öne Çıkan Resim
Rice Barn and Rooms Dış Mekan
Rice Barn and Rooms Dış Mekan
Rice Barn and Rooms İç Mekan
Rice Barn and Rooms Kahvaltı
Image More +79 fotoğraf
Rice Barn and Rooms
428 Moo 7 Nam Phrae , Hang Dong

Hang Dong bölgesindeki Rice Barn and Rooms misafirlere kırsal bölgede, Grand Canyon Su Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kad Farang Village Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Baan Tawai Village ile 7,7 km (4,8 mil) ve Chiang Mai Gece Safarisi ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Ağaç Ev
Classic
Classic Ağaç Ev
Gallery
Gallery Stüdyo
Design
Design Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Design Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x