E-Outfitting Valley Resort

Hang Dong
E-Outfitting Valley Resort Genel
E-Outfitting Valley Resort Genel
E-Outfitting Valley Resort Genel
E-Outfitting Valley Resort Genel
E-Outfitting Valley Resort Genel
Image More +49 fotoğraf
E-Outfitting Valley Resort
190 hongdong road., T.baanpong , Hang Dong

Hang Dong bölgesindeki E-Outfitting Valley Resort konaklamanızda Kad Farang Village Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Baan Tawai Village ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 10 mi (16 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için E-Outfitting Restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

DELUXE
DELUXE LANNA
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Family Room
Room
Deluxe Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x