Riccione Beach Hotel

Rimini Coast, Marano
Riccione Beach Hotel Genel
Riccione Beach Hotel Genel
Riccione Beach Hotel Genel
Riccione Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Riccione Beach Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Riccione Beach Hotel
Viale G. Guerrazzi 18 Rimini Coast, Marano

Riccione bölgesindeki Riccione Beach Hotel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Rimini Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Viale Dante ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Aquafan ile 6,1 km (3,8 mi) ve Augustus Kemeri ile 8 km (5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su parkı ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x