Hotel De Amicis

Rimini Coast, Fogliano Marina
Hotel De Amicis Genel
Hotel De Amicis Genel
Hotel De Amicis Genel
Hotel De Amicis Genel
Hotel De Amicis Genel
Image More +36 fotoğraf
Hotel De Amicis
Via Edmondo De Amicis 4 Rimini Coast, Fogliano Marina

Hotel De Amicis misafirlere Riccione bölgesinde, plaj yakınında, Riccione Beach ile Beach Village di Riccione 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rimini Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Hotel De Amicis misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için buhar odası ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x