Ricci House Resort

Güney Tayland, Satun
Ricci House Resort Genel
Ricci House Resort Genel
Ricci House Resort Öne Çıkan Resim
Ricci House Resort Dış Mekan
Ricci House Resort Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Ricci House Resort
280 Moo 7 Koh Lipe, Koh sarai district Güney Tayland, Satun

Ricci House Resort misafirlere Satun merkezinde, Koh Lipe Gezinti Caddesi yakınında ve Gün Doğumu Plajı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ko Lipe Pattaya Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Kuzey Burnu Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Ricci House misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 150 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x