Llits Koh Lipe

Satun
Llits Koh Lipe Genel
Llits Koh Lipe Genel
Llits Koh Lipe Öne Çıkan Resim
Llits Koh Lipe Dış Mekan
Llits Koh Lipe Dış Mekan
Image More +110 fotoğraf
Llits Koh Lipe
325 Walking St, Tambon Ko Tarutao , Satun

Llits Koh Lipe konaklamanızda Satun merkezinde, Koh Lipe Gezinti Caddesi yakınında ve Ko Lipe Pattaya Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Sunset Plajı ile 1 km (0,6 mil) ve Patai Galah Plajı ile 2 km (1,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 20 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 13 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 16 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu hostelde misafirlere genel oturma odası, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Sıra Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x