Riake Resort & Villa

Analanjirofo, Ile Sainte-Marie
Riake Resort & Villa Öne Çıkan Resim
Riake Resort & Villa Dış Mekan
Riake Resort & Villa Dış Mekan
Riake Resort & Villa Dış Mekan
Riake Resort & Villa Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Riake Resort & Villa
Sahasifotra Analanjirofo, Ile Sainte-Marie

Riake Resort & Villa konaklamanızda Nosy Boraha Adası bölgesinde, İle Sainte-Marie Pirates Mezarlığı ile 22,7 km (14,1 mi) ve Ile Aux Forbans ile 26,7 km (16,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Ste Marie Plajı ile 20,9 mi (33,7 km) ve L'ile aux nattes ile 23,8 mi (38,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Riake Lunch misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için minibar olan 11 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, Okyanus Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Comfort Bungalov
Room
Bungalov (Twin)
Room
Comfort Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x