Moramora Village Hotel

Analanjirofo, Ile Sainte-Marie
Moramora Village Hotel Öne Çıkan Resim
Moramora Village Hotel Dış Mekan
Moramora Village Hotel Dış Mekan
Moramora Village Hotel Dış Mekan
Moramora Village Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Moramora Village Hotel
Ambodiforaha Analanjirofo, Ile Sainte-Marie

Nosy Boraha Adası bölgesindeki Moramora Village Hotel konaklamanızda Ste Marie Plajı ve İle Sainte-Marie Pirates Mezarlığı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan küçük otel L'ile aux nattes ile 2,8 mi (4,5 km) ve Ile Aux Forbans ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Moramora Village Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov, Birden Çok Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Classic Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Comfort Bungalov, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x