Riad Zaitouna Chaouen

Tangier-tetouan (bölge), Chefchaouen Medina Bölgesi
Riad Zaitouna Chaouen Öne Çıkan Resim
Riad Zaitouna Chaouen Dış Mekan
Riad Zaitouna Chaouen Dış Mekan
Riad Zaitouna Chaouen Dış Mekan
Riad Zaitouna Chaouen Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Riad Zaitouna Chaouen
Hassan 1 Tangier-tetouan (bölge), Chefchaouen Medina Bölgesi

Riad Zaitouna Chaouen misafirlere Chefchaouen merkezinde, Chefchaouen Şelalesi ve Plaza Uta el-Hammam ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Medina ile 0,1 mi (0,1 km) ve Grande Mosquée ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

7 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x