Riad Todra

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Todra Öne Çıkan Resim
Riad Todra İç Mekan
Riad Todra İç Mekan
Riad Todra Yerinde Yemek
Riad Todra Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Riad Todra
N28 Derb Ben Amrane, Riad Zitoun Lakdim Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Todra size Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Dar Tiskiwin Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x