Riad Sayeda Al Hora

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Sayeda Al Hora Genel
Riad Sayeda Al Hora Genel
Riad Sayeda Al Hora Genel
Riad Sayeda Al Hora Öne Çıkan Resim
Riad Sayeda Al Hora Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Riad Sayeda Al Hora
Derb mokri, 6 derb bensouda Ziat Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Sayeda Al Hora misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, R'cif Meydanı ve Der Batha Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 2,8 mi (4,4 km) ve Water Clock ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için restaurant salon al hora ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit, Birden Çok Yatak
Senior
Senior Süit, Birden Çok Yatak
Room
Royal Süit, Birden Çok Yatak
Room
Junior Süit, Birden Çok Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x