Riad Salma De Groot

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Salma De Groot Öne Çıkan Resim
Riad Salma De Groot Yerinde Yemek
Riad Salma De Groot Yerinde Yemek
Riad Salma De Groot Banyo Özellikleri
Riad Salma De Groot Banyo Özellikleri
Image More +13 fotoğraf
Riad Salma De Groot
Avenue El Glaoui Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Salma De Groot misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Dar el Bacha Sarayı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,9 mi (3,1 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x