Riad Ras El Hanout

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Riad Ras El Hanout Genel
Riad Ras El Hanout Öne Çıkan Resim
Riad Ras El Hanout Dış Mekan
Riad Ras El Hanout Dış Mekan
Riad Ras El Hanout Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Riad Ras El Hanout
Al Qaria Siahiya Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Riad Ras El Hanout misafirlere Marrakech merkezinde, Tabakhaneler ve Bab Debbagh ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Riad Ras El Hanout misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Fleur d'Orange)
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (Arganier)
Room
Traditional Üç Kişilik Oda (Luban)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x