Riad Ranya

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Ranya Genel
Riad Ranya Öne Çıkan Resim
Riad Ranya Dış Mekan
Riad Ranya Dış Mekan
Riad Ranya Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Riad Ranya
40 Rchem Laayoune Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Ranya misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, R'cif Meydanı yakınında ve Seffarine Medersa ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (ELBAHIA)
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (RAYAN)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x