Riad Milouda

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Milouda Dış Mekan
Riad Milouda Dış Mekan
Riad Milouda Yerinde Yemek
Riad Milouda Yerinde Yemek
Riad Milouda Yerinde Yemek
Image More +67 fotoğraf
Riad Milouda
Rue Kennaria Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Milouda size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı yakınında ve Souk El Bahja ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Aycha Dancer)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Jasmina Moufid)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Ba Salam)
Family
Family Süit (Safran)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Ranya)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Juan Goytisolo)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Salma)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Zahra)
Room
Comfort Oda (Louisa)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x