Riad Marlinea

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Sale
Riad Marlinea Öne Çıkan Resim
Riad Marlinea Dış Mekan
Riad Marlinea Dış Mekan
Riad Marlinea Dış Mekan
Riad Marlinea Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Riad Marlinea
17 DERB HRARTA Bab Lamrissa - Sale Medina Rabat Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Sale

Riad Marlinea misafirlere Sale (Sale Medina) bölgesinde, Grande Mosquée & Medersa ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Al Borj ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan riad otel Marina Bouregreg Salé ile 2,1 mi (3,4 km) ve Hassan Kulesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Fas mutfağı sevenler için Marlinea ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 spa küveti ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu riad otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Riad otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Lavande)
Süit
Süit (Jasmine)
Junior
Junior Süit (Lilas)
Room
Süit (Rose)
Room
Standard Oda (Dahlia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x