Riad Dar Jabador

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Sale
Riad Dar Jabador Öne Çıkan Resim
Riad Dar Jabador Dış Mekan
Riad Dar Jabador Dış Mekan
Riad Dar Jabador İç Mekan
Riad Dar Jabador Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Riad Dar Jabador
21 rue Moul Goumri 100 meters from the Mosque of Sale Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Sale

Riad Dar Jabador misafirlere Sale merkezinde, Grande Mosquée & Medersa yakınında ve Al Borj ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Marina Bouregreg Salé ile 1,9 mi (3 km) ve Hassan Kulesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Riad Dar Jabador misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Warda)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Yassmine)
Room
Süit (Zafran)
Room
Süit (Sawssane)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x