Riad Mariana

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Mariana Genel
Riad Mariana Genel
Riad Mariana Öne Çıkan Resim
Riad Mariana Dış Mekan
Riad Mariana İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Riad Mariana
13 Derb El Boumba Arset El Houta Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Mariana konaklamanızda Marrakech merkezinde, Bahia Sarayı ve Dar Si Said Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 0,9 km ve Marekeş Müzesi ile 1 km mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Comfort Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x