Riad Mamma Amir

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Mamma Amir Genel
Riad Mamma Amir Genel
Riad Mamma Amir Genel
Riad Mamma Amir Genel
Riad Mamma Amir Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Riad Mamma Amir
11 DERB TIHILANE S B SULEMIN, MEDINA Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Mamma Amir size Marrakech merkezinde, Souk Cherifia Alışveriş Merkezi ve Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,1 mi (3,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x