Riad Majia

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Majia Öne Çıkan Resim
Riad Majia Dış Mekan
Riad Majia Dış Mekan
Riad Majia İç Mekan
Riad Majia İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Riad Majia
Djebel Alakhdar - Bab Doukkala, Médina Naoura barrière Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Majia misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Ensemble Artisanal ve Bab Doukkala Camisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Riad Majia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x