Riad Mabrouk

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Mabrouk Öne Çıkan Resim
Riad Mabrouk Dış Mekan
Riad Mabrouk Kahvaltı
Riad Mabrouk Oda Manzaraları
Riad Mabrouk Oda Manzaraları
Image More +51 fotoğraf
Riad Mabrouk
Rue Bani Marine Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Mabrouk konaklamanızda Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı yakınında ve Koutoubia Minaresi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı riad otel Bahia Sarayı ile 2 km ve Dar Si Said Müzesi ile 3,1 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Mabrouk restoranı ideal, bu restoran Fas mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, Avlu Manzaralı
Room
Family Süit (Deluxe)
Room
Senior Süit
Room
Deluxe Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x