Riad Les Hirondelles Boutique Hotel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Les Hirondelles Boutique Hotel Genel
Riad Les Hirondelles Boutique Hotel Genel
Riad Les Hirondelles Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Riad Les Hirondelles Boutique Hotel Dış Mekan
Riad Les Hirondelles Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Riad Les Hirondelles Boutique Hotel
17 Derb Khal Zaouit Lahdar Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Les Hirondelles Boutique Hotel misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Ben Youssef Madrasa yakınında ve Le Jardin Secret ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Yves Saint Laurent Müzesi ile 4,2 km ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,4 km mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit (Suite Mesange)
Room
Luxury Stüdyo Süit (Suite Hirondelles)
Room
Luxury Stüdyo Süit (Suite Rossignol)
Room
Luxury Stüdyo Süit (Suite Bulbul)
Room
Luxury Stüdyo Süit (Suite Tourterelles)
Room
Luxury Stüdyo Süit (Suite Cigogne)
Room
Luxury Stüdyo Süit (Suite Choucas)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x