Riad le Jardin Des Sens

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad le Jardin Des Sens Genel
Riad le Jardin Des Sens Genel
Riad le Jardin Des Sens Öne Çıkan Resim
Riad le Jardin Des Sens Dış Mekan
Riad le Jardin Des Sens Dış Mekan
Image More +132 fotoğraf
Riad le Jardin Des Sens
151 et 151 bis Derb Jdid, Dabachi Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad le Jardin Des Sens misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Souk El Bahja ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,9 mi (6,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Riad otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (JININA)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Özel Banyo (ZAIRA)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (JASMINE)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Özel Banyo (WARDA)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (NANA)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (LUISA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x