Riad L'Orchidée & SPA

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad L'Orchidée & SPA Öne Çıkan Resim
Riad L'Orchidée & SPA Dış Mekan
Riad L'Orchidée & SPA Dış Mekan
Riad L'Orchidée & SPA Dış Mekan
Riad L'Orchidée & SPA Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Riad L'Orchidée & SPA
42-43 derb Sidi Bouamar Riad Laroussee Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad L'Orchidée & SPA misafirlere Marrakech merkezinde, Bab Doukkala Camisi ve Place Bab Doukkala ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Süit,
Süit, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Süit, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Romantic Süit, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x