RIAD HIZAD

Marakeş
RIAD HIZAD Öne Çıkan Resim
RIAD HIZAD Dış Mekan
RIAD HIZAD Kahvaltı
RIAD HIZAD Kahvaltı
RIAD HIZAD Yerinde Yemek
Image More +59 fotoğraf
RIAD HIZAD
80 derb El Cadi Azbetz , Marakeş

RIAD HIZAD misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Boucharouite Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,5 mi (5,6 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 11 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Üç Kişilik Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x