Riad Heklek

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Heklek Genel
Riad Heklek Genel
Riad Heklek Genel
Riad Heklek Genel
Riad Heklek Genel
Image More +47 fotoğraf
Riad Heklek
Derb Bzou 41, Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Heklek size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Agdal Bahçeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Otelin Fas mutfağı alanında uzman restoranı Riad Heklek misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Superior Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x