Riad Fes Bab Rcif & Spa

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Fes Bab Rcif & Spa Genel
Riad Fes Bab Rcif & Spa Öne Çıkan Resim
Riad Fes Bab Rcif & Spa İç Mekan
Riad Fes Bab Rcif & Spa İç Mekan
Riad Fes Bab Rcif & Spa İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Riad Fes Bab Rcif & Spa
15, Bab Sid el Aouad, Rcif fes Medina Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Fes Bab Rcif & Spa misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, R'cif Meydanı ve Seffarine Medersa yakınında. Bu kumarhane olan riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,7 mi (5,9 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca dinlenmek isteyen misafirlerimiz için açık tenis kortu vardır. Bu riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (SINDIBAD)
Royal
Royal Süit
Süit
Süit (AMBASSADOR)
Süit
Süit (ALI BABA)
Comfort
Comfort Oda (YACOUT)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (MOGADOR)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (NEJJARINE)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (SEFFARINE)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit (REINE DE SABA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x