Riad el Marah

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad el Marah Öne Çıkan Resim
Riad el Marah Dış Mekan
Riad el Marah Dış Mekan
Riad el Marah İç Mekan
Riad el Marah İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Riad el Marah
Derb Jamaa Dabachi Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad el Marah size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Souk of the Medina ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 4 mi (6,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Riad el Marah misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x