Riad Dubai

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Dubai Öne Çıkan Resim
Riad Dubai Dış Mekan
Riad Dubai İç Mekan
Riad Dubai İç Mekan
Riad Dubai Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Riad Dubai
41 Derb Amezmiz - Bab Ksiba - Kasbah Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Dubai size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Kasbah Camisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin Fas mutfağı alanında uzman restoranı Traditional Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için DVD oynatıcı olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x