Riad Drissia

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Drissia Öne Çıkan Resim
Riad Drissia Dış Mekan
Riad Drissia Dış Mekan
Riad Drissia Dış Mekan
Riad Drissia Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Riad Drissia
N 15 RHAT CHEMSS TAHTIYA TALAA KEBIRA Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Drissia misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Chrabliyine Mosque yakınında ve Funduq Kaat Smen ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Mavi Kapı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu riad otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Senior
Senior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x