Riad Davia

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Davia Öne Çıkan Resim
Riad Davia Dış Mekan
Riad Davia İç Mekan
Riad Davia İç Mekan
Riad Davia Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Riad Davia
43 Derb Aarab Bab Aylen Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Davia size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Tabakhaneler ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,2 mi (5,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Riad otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve buhar odası eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki kumarhaneye veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Dawiya)
Süit
Süit (Bahia)
Junior
Junior Süit (Moulayka)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Malak)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Cheikh)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x