Riad Dar Latifa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Bani Antar
Riad Dar Latifa Genel
Riad Dar Latifa Öne Çıkan Resim
Riad Dar Latifa Dış Mekan
Riad Dar Latifa İç Mekan
Riad Dar Latifa İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Riad Dar Latifa
Rue Al Mouahidin Essaouira Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Bani Antar

Riad Dar Latifa misafirlere Essaouira (Medina) bölgesinde, Skala de la Ville ve Mohammed Ben Abdallah Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Essaouira Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Riad Dar Latifa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Ev, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x