Riad Dar Hidaya

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Dar Hidaya Öne Çıkan Resim
Riad Dar Hidaya Dış Mekan
Riad Dar Hidaya Dış Mekan
Riad Dar Hidaya Dış Mekan
Riad Dar Hidaya İç Mekan
Image More +63 fotoğraf
Riad Dar Hidaya
derb el horra Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Dar Hidaya misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Funduq Kaat Smen ve Medersa Bou-Inania ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chrabliyine Mosque ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Üç
Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x