Riad Dar Grawa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Dar Grawa Genel
Riad Dar Grawa Öne Çıkan Resim
Riad Dar Grawa Dış Mekan
Riad Dar Grawa İç Mekan
Riad Dar Grawa İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Riad Dar Grawa
60bis, Rue douar Graoua Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Dar Grawa misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Dar Tiskiwin Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,7 mi (5,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,3 mi (6,8 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x