Riad Dar d'Art

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Dar d'Art Genel
Riad Dar d'Art Genel
Riad Dar d'Art Genel
Riad Dar d'Art Öne Çıkan Resim
Riad Dar d'Art Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Riad Dar d'Art
141 Arset Aouzal Bab Doukala, Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Dar d'Art misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Ensemble Artisanal ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2 mi (3,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Riad Dar d'Art misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel atlama havuzu olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Les Poupées)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Zagora)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (La Chevrerie)
Room
Süit (Matego)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Lexicon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x