Riad Dar Chama fes

Fes-boulemane (bölge), Fes El Jdid
Riad Dar Chama fes Genel
Riad Dar Chama fes Öne Çıkan Resim
Riad Dar Chama fes Dış Mekan
Riad Dar Chama fes Dış Mekan
Riad Dar Chama fes Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Riad Dar Chama fes
Ave du Batha Fes-boulemane (bölge), Fes El Jdid

Fes (Fes El Jdid) bölgesindeki Riad Dar Chama fes misafirlere Kraliyet Sarayı ve Borj Fez Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Der Batha Müzesi ile 1,4 km (0,9 mil) ve Mavi Kapı ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x