Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel Öne Çıkan Resim
Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel İç Mekan
Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel Oda Düzeni
Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel Oda Düzeni
Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel Oda Düzeni
Image More +36 fotoğraf
Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel
5 derb Sidi Hssaine Klakliene Rcif Medina Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Chao Mama Guesthouse - Hostel misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, R'cif Meydanı ve Seffarine Medersa ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,3 mi (5,3 km) ve Talisman Art Gallery ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Hostelin restoranı Riad Chao misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda evinizin konforunu yaşayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda (Cozy Flamingo)
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Blue Moon)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Golden Canary)
Room
Presidential Üç Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda (Splendid Lavender)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x